FAQ

Unicare kartica brine za vašu nekretninu, potrošnju energije i skuplja popuste na Vaš Unicare račun. Unicare usluga svakom stanovniku RH omogućuje plaćanje mjesečne rate za ulaganje u nekretninu uštedama u potrošnji energije i ostvarenim popustima naših Ugovornih partnera koje skupljate na svom Unicare računu.

Korisnik Unicare usluge može biti svaka fizička osoba koja za prijavljenu nekretninu može ostvariti uštede u potrošnji energije prema Direktivi 009/28/EC, odnosno smanjiti potrušnju energije za 20 % do 2020 godine. Isto vrijedi i za suvlasnike stambene zgrade odnosno predstavnika stanara koji također može biti korisnik Unicare kartice.

Ukoliko jedna od Vaših nekretnina može uštedjeti na potrošnji energije, što nam potvrđujete Izjavom o nekretnini mi smo tu za Vas. Pošaljite nam ispunjen i potpisan Zahtjev za sklapanje ugovora s preslikom Dokaza o otvaranju trajnog naloga sa uplatom odabrane mjesečne naknade i Izjavu o nekretnini na našu adresu: Unicum d.o.o. Radnička cesta 52 10000 Zagreb. Nakon što zaprimimo navedenu dokumentaciju i ukoliko će zahtjev biti odobren, na Vašu adresu ćemo poslati Obavijest u sklapanju ugovora i Unicare karticu. Ukoliko zahtjev ne bude odobren izvršiti ćemo povrat uplaćenih sredstava na vaš račun.

Svaki korisnik kartice ostvaruje prava, pogodnosti i popuste za vrijeme trajanja članstva. Status ugovornog korisnika prestaje u sljedećem mjesecu nakon što se prestane plaćati naknada za odabrani paket usluga. Svaki korisnik samostalno može odlučiti o trenutku raskida ugovora. Znači, možemo reći da ne se ne podrazumijeva obvezno trajanje ugovora.

Popis Ugovornih partnera možete naći ovdje.

Ovisno o odabranom paketu plaćajući usluge naših ugovornih partnera zaradite mjesečno i po nekoliko stotina kuna s kojim vam Unicare kartica omogućuje plaćanje mjesečne rate za novu termo fasadu ili uređenje interijera za vašu nekretninu.

Aktivacijom Invest & save usluge osiguravamo Vam u procijenjenom roku od 24 - 36 mjeseci izradu projektne dokumentacije, pripremu zahtjeva za subvencioniranje i izvedbu termoizolacijske fasade koju plaćate isključivo uštedama!

Invest & save uslugu može aktivirati predstavnik stanara svake stambene zgrade korisnika Optimum ili Premium paketa Unicare kartice pozivom službi za korisnike.