O Unicare-u

Svrha Unicare carda je našim Korisnicima omogućiti jednu karticu za sve popuste i kroz tehničku i financijsku asistenciju smanjiti potrošnju energije i emisiju CO2 u atmosferu za 20 % prema direktivi 009/28/EC za sve vaše u Unicard prijavljene nekretnine do 2020 godine investirajući u nekretnine sredstvima Unicarda i uštedama u potrošnji energije.

Unicare card - Jedna za sve!

Tehnička i financijska asistencija

Da li ste ikada pomislili da bi bilo dobro, umjesto pune ladice različitih kartica za skupljanje bodova, u novčaniku imati samo jednu: „ One for all “ karticu za sve popuste na kojoj bi umjesto bodova sakupljali kune i koja bi se brinula za vaše troškove, nekretnine, vozila, račune za struju, plin i sl.?

Tehnička asistencija:

Koliko puta ste pomislili kako brzo i povoljno naći servisera za popravak nekog uređaja u vašoj nekretnini. Ili, kako adaptirati stan ili ured, a da pri tome se ne brinete tko i kako će izvoditi radove, da vam netko uz to napravi besplatno Projekt uređenja interijera. Ili, da li je moguće obnoviti termoizolacijsku fasadu na vašoj zgradi i to bez akumuliranih sredstava u pričuvi plaćajući samo uštedama u potrošnji energije i cijeni energije?

Financijska asistencija:

Kada svemu ovome pridodamo koliko smo puta pomislili da bi bilo dobro, umjesto hrpe raznih kartica, imati samo jednu karticu za popuste na sve naše troškove, a nismo zamišljali da bi nam plaćala pričuvu u našoj stambenoj zgradi, mjesečnu ratu za novu termoizolacijsku fasadu ili uređenje interijera našeg stana.

Iako to nismo tako zamišljali sada je moguće……… I to sve samo za cijenu od 1kn mjesečno….

Ukoliko se želite detaljnije informirati o navedenim tehničkim i financijskim Unicare card uslugama pregledajte ponuđene pakete prema sljedećim kategorijama korisnika:

FAQ

U nastavku možete naći često postavljana pitanja…..

Unicare kartica brine za vašu nekretninu, potrošnju energije i skuplja popuste na Vaš Unicare račun. Unicare usluga svakom stanovniku RH omogućuje plaćanje mjesečne rate za ulaganje u nekretninu uštedama u potrošnji energije i ostvarenim popustima naših Ugovornih partnera koje skupljate na svom Unicare računu.

Korisnik Unicare usluge može biti svaka fizička osoba koja za prijavljenu nekretninu može ostvariti uštede u potrošnji energije prema Direktivi 009/28/EC, odnosno smanjiti potrušnju energije za 20 % do 2020 godine. Isto vrijedi i za suvlasnike stambene zgrade odnosno predstavnika stanara koji također može biti korisnik Unicare kartice.

Ukoliko jedna od Vaših nekretnina može uštedjeti na potrošnji energije, što nam potvrđujete Izjavom o nekretnini mi smo tu za Vas. Pošaljite nam ispunjen i potpisan Zahtjev za sklapanje ugovora s preslikom Dokaza o otvaranju trajnog naloga sa uplatom odabrane mjesečne naknade i Izjavu o nekretnini na našu adresu: Unicum d.o.o. Radnička cesta 52 10000 Zagreb. Nakon što zaprimimo navedenu dokumentaciju i ukoliko će zahtjev biti odobren, na Vašu adresu ćemo poslati Obavijest u sklapanju ugovora i Unicare karticu. Ukoliko zahtjev ne bude odobren izvršiti ćemo povrat uplaćenih sredstava na vaš račun.

Svaki korisnik kartice ostvaruje prava, pogodnosti i popuste za vrijeme trajanja članstva. Status ugovornog korisnika prestaje u sljedećem mjesecu nakon što se prestane plaćati naknada za odabrani paket usluga. Svaki korisnik samostalno može odlučiti o trenutku raskida ugovora. Znači, možemo reći da ne se ne podrazumijeva obvezno trajanje ugovora.

Popis Ugovornih partnera možete naći ovdje.

Ovisno o odabranom paketu plaćajući usluge naših ugovornih partnera zaradite mjesečno i po nekoliko stotina kuna s kojim vam Unicare kartica omogućuje plaćanje mjesečne rate za novu termo fasadu ili uređenje interijera za vašu nekretninu.

Aktivacijom Invest & save usluge osiguravamo Vam u procijenjenom roku od 24 - 36 mjeseci izradu projektne dokumentacije, pripremu zahtjeva za subvencioniranje i izvedbu termoizolacijske fasade koju plaćate isključivo uštedama!

Invest & save uslugu može aktivirati predstavnik stanara svake stambene zgrade korisnika Optimum ili Premium paketa Unicare kartice pozivom službi za korisnike.